Thomas Jonsson, ny affärsutvecklingschef

Från och med 1 september 2017 är Thomas Jonsson ny affärsutvecklingschef för affärsområdet skadeservice.

Thomas har lång erfarenhet från branschen, och kommer närmast från en tjänst som distriktschef för Corvaras avdelning för skadeservice i Stockholm och Södertälje. Tjänsten som affärsutvecklingschef innebär nu att han kommer ha hela Sverige som sitt arbetsfält.

– I min roll som affärsutvecklingschef kommer jag bidra till att stärka Corvaras position på marknaden. Jag ser fram emot att vara fortsatt delaktig i företagets utveckling då vi är inne i en fas med stark tillväxt. Genom min nya roll får jag möjligheten att skapa ett långsiktigt värde för Corvara och våra kunder. Jag trivs med att jobba verksamhetsnära och kommer stötta vår organisation på allra bästa sätt, säger Thomas Jonsson.

– Thomas kommer att bidra med massor av kompetens, energi och driv i vår affärsutveckling. Thomas fokus på kund och förmågan att se rätt affärer kommer bli en stor tillgång för oss i vår fortsatta resa, säger Fredrik Eliasson, VD på Corvara.

 

För mer information kontakta:

Thomas Jonsson

Tel:08-609 99 49

E-post: thomas.jonsson@corvara.se

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.