Skadeservice i Göteborg söker fukttekniker

Corvara är ett av Sveriges mest expansiva företag med verksamhet inom industriservice, skadeservice och rivning. Vår utveckling och vår ambition är att fortsätta växa medför att vi behöver förstärkning av nya duktiga medarbetare.
Just nu söker vi flera fukttekniker till vårt team i Göteborg. Du erbjuds goda möjligheter till utveckling i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av avfuktning eller fuktutredningar och åtgärdsplaner. Detta ställer särskilda krav på fackkunskap, yrkesfärdighet, ansvar och fysisk arbetsinsats. Du har daglig kontakt med kunder så det är viktigt att du är bra på att kommunicera. Du är driven, initiativtagande och motiverad, och kan arbeta självständigt samt att du har förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder som medarbetare.

Din profil
Branscherfarenhet • Körkort B • Dokumenterad erfarenhet inom skadeservice,
fuktteknik eller liknande arbetsuppgifter • Datorvana • Erfarenhet av att ha jobbat i IN4MO är meriterande • Van att skriva rapporter • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt, dock senast den 31 december

Skicka din ansökan till: jobb@corvara.se

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.