Skadeservice i Gävle söker extrapersonal

Corvara har en positiv utveckling i Gävle med omnejd, och det är stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför flera medarbetare inom skadesanering och rivning som vid behov kan rycka in som resurser vid toppar och som kan tänka sig att arbeta både kortare och längre perioder.

Vi söker dig med kompetens inom skadesanering eller rivning och ett starkt eget driv, du är kommunikativ, har en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Vi söker dig som har

Körkort B • Driven och resultatorienterad • Erfarenhet av kund- och personalkontakter och har lätt för att skapa förtroende • Ordningsam • Branscherfarenhet  och  Asbest- och PCB utbildning är meriterande • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober.

Frågor kring tjänsterna besvaras av Håkan Olsson,  070-320 92 32

Skicka din ansökan till: jobb@corvara.se

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.