Förlängt avtal med Jönköping Energi

Avtalat omfattar daglig industristädning på kraftvärmeverket Torsvik, samt övriga tjänster inom skadeservice på Jönköping Energis samtliga kraftvärmeverk och anläggningar.

– Vi är stolta och glada att vi har fått fortsatt förtroende det betyder att vi har gjort ett bra arbete. Ett fokusområde för Corvara är arbetet med hållbar utveckling. Såväl vårt sociala engagemang som vårt miljöengagemang ligger helt i linje med Jönköping Energis ambitioner inom detta område. Jag är övertygad om att vi kommer leverera hög kvalitet i enlighet med kundens mål och förväntningar och ser fram mot ett långt  givande samarbete, säger Peter Johansson tf. regionchef, inom skadeservice på Corvara.

 

Om Jönköping Energi
En god kraft för ett gott samhälle är Jönköping Energis vision. Den signalerar att vi vill vara en medspelare och drivande i utformningen av regionens framtida infrastruktur och ett gott samhälle.

Jönköping Energi ägs av kommunen och vår vinst går tillbaka genom investeringar i koncernen och till kommunen och ett starkt lokalt engagemang. Vi arbetar för att det ska vara enkelt att vara kund hos oss, vi ska finnas nära och tillsammans bidra till ett hållbart samhälle.

 

För mer information:
Peter Johansson, tf. regionchef
Tel: 072 – 575 53 01

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.