Nytt avtal inom håltagning

Corvara har tecknat avtal med Toofab och projektet omfattar rivning och sanering av byggnaden invändigt, och fastigheten ska tömmas på all befintlig inredning.

Corvara kommer genomföra håltagning och sågning och förbereda för avlopp, el, ventilation och hiss. Det är det gamla polishuset i Södertälje Centrum som skall byggas om till 80 studentbostäder. Projektet väntas vara färdigt under juli månad.

– Projektet är omfattande och flera aktörer är inblandade så det är viktigt att hela tiden tänka på säkerhet och arbetsmiljö i sådana här lägen och där ligger vi långt framme på Corvara. Att vi nu får ytterligare ett avtal visar att vi hittills har gjort ett bra arbete och att kunderna är nöjda med vår insats.  Vi fortsätter att stärka vårt varumärke i regionen och skapar en medvetenhet om vår kompetens inom håltagning säger Johan Brandt, arbetschef inom håltagning på Corvara.

Om Toofab
Är den naturliga samarbetspartnern för Sveriges fastighetsägare. Toofab förverkligar byggprojekt från idé till färdig produkt med hållbarhetsperspektivet i fokus.

 

För mer information kontakta:

Johan Brandt, arbetschef

Tel: 070 – 254 55 94

E-post: johan.brandt@corvara.se

 

 

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.