Corvara förvärvar Järfälla Rivexpress AB

Corvara har förvärvat Järfälla Rivexpress i Sverige AB. Affären innebär att Corvara tar över samtliga maskiner, medarbetare, och övriga inventarier. I och med förvärvet förstärker Corvara sin position inom rivning, sanering och håltagning i Stockholmsregionen. Järfälla Rivexpress har tio anställda och omsätter cirka 16 miljoner kronor.

– Vår vision är att vara det ledande rivbolaget i regionen. Vi ska vara våra kunders förstahandsval genom att leverera de mest miljövänliga och effektiva tjänsterna utförda av branschens bästa medarbetare. Med förvärvet tar vi ännu ett steg närmare den positionen, säger Johan Nonnen, regionchef på Corvara.

Lång erfarenhet
Järfälla Rivexpress är specialiserade på rivningstjänster som husrivningar, demontering, håltagning och sanering. Samt mark och dräneringsarbeten.

Företaget grundades 1995 och drevs det första året med endast en anställd. Under senare år har Järfälla Rivexpress sakta men säkert expanderat.

Vi får fördelar av Corvaras storlek”
Företagets ägare och vd Ola Johansson har varit verksam i branschen sedan 1987 och har tidigare arbetat åt Skanskaägda företaget Svenska Rivteknik AB.

– Corvara har en god insikt om mindre företag och vi har stora möjligheter att utvecklas vidare tillsammans. Vi får fördelar av Corvaras storlek, resurser och kompetens samtidigt som vi i vår tur kan bidra med spetskompetens inom rivning, håltagning och sanering, säger Ola Johansson, vd på Järfälla Rivexpress Sverige AB.
 
För mer information, kontakta:
Johan Nonnen, regionchef Corvara, 070-92 56 328
Ola Johansson, vd Järfälla Rivexpress i Sverige AB, 070 -648 22 20

 

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.