Vi söker kommunikatör till Helsingborg

Vi växer och utökar ständigt vår verksamhet och söker nu en kreativ och driven kommunikatör till Helsingborg.

Corvara är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat på kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi utför sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice.

Vår vision är att ge våra kunder god service och hög kvalitet på alla tjänster vi utför. Det kan vi göra tack vare en modern och välanpassad maskinpark. Och framför allt – tack vare våra välutbildade och engagerade medarbetare. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och certifieringsbara enligt ISO 9001 och OHSAS 18001.

Corvara ingår tillsammans med sitt systerbolag Crendo Fastighetsförvaltning AB i den skandinaviska koncernen SSG AS. Crendo tar hand om fastigheten och hyresgästerna på bästa sätt och erbjuder ekonomisk- och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, vitvaruservice och konsulttjänster. Vi växer och utökar ständigt vår verksamhet och vi söker nu:

Om tjänsten

Vi söker nu en producerande kommunikatör som kan driva och utveckla våra sociala medier, hemsida och vårt varumärke.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör kommer du att arbeta med att planera och genomföra olika kommunikationsaktiviteter som är kopplade till våra digitala plattformar. Exempelvis kan det handla om filmade inslag, text och bild för webb och sociala medier. Arbetet innehåller hela kedjan av uppgifter, allt från att planera och koordinera, till att producera och publicera. Som kommunikatör är du även ett stöd för chefer i alla typer av kommunikativt arbete. Det kan vara att ta fram presentationsmaterial, i form av bildspel och enklare trycksaker. Ditt arbete kommer även innebära att uppdatera och producera text och bild till vårt intranät. Du arbetar även med övriga kommunikationsaktiviteter, deltar i genomförandet av olika mässor och events, samt stöttar i arbetet med mediefrågor.

Det är en del resor i tjänsten, bland annat regelbundna besök på våra verksamhetsorter runt om i landet.

Kompetenser och personliga egenskaper

Rollen innebär att du har många kontakter både i och utanför bolaget vilket kräver att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. För att lyckas krävs det också att du är kreativ, driven, har god problemlösningsförmåga och vågar prova på nya saker. Att du även är en god planerare, kvalitetsmedveten, prestigelös och har en god förmåga att hålla deadlines är också viktigt. Du är en vass och snabb skribent med god språkbehandling på både svenska och engelska.

I urvalsprocessen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Kravprofil

• Akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap, eller motsvarande.
• Minst 2 års erfarenhet av kommunikationsarbete.
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
• Erfarenhet av foto, bildhantering och videoproduktion.
• Meriterande om du har projektledarerfarenhet och generell systemförståelse då en del arbetsuppgifter sker i publiceringsverktyg.
• Körkort

Vi erbjuder

Ett starkt kundfokus, hög tillgänglighet, stor flexibilitet, ständig metodutveckling och en effektiv organisation.
Vi bygger goda långvariga relationer och verkar för ett internt klimat som skapar möjligheter för individen.
Vill du fortsätta växa och utvecklas med oss?
Låter det här som du, då kommer du vara en mycket uppskattad kollega hos oss!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Hildingsson, asa.hildingsson@crendo.se
Välkommen med Din ansökan i form av CV och personligt brev till asa.hildingsson@crendo.se senast den 30 november 2018. Vi kommer att göra ett löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi finns nära dig

10 kontor i hela landet och över 150 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.