Tomas Ericsson, ny platschef

Corvara har rekryterat Tomas Ericsson till rollen som ny platschef för skadeservice i Stockholm och Södertälje.

Tomas främsta uppgift blir att leda och utveckla verksamheten. Tomas kommer närmast från Svensk Markservice där han arbetat som produktionschef i fem år.

– Det finns en väldigt stor potential inom Corvara i både Stockholm och Södertälje som jag ser mycket framemot att få bli en del av, utmaningarna är många som för alla företag i den här branschen, med ett så starkt varumärke som Corvara så kommer jag arbeta för vi att ska bli ledande inom skadeservice i regionen. Jag har alltid gillat att jobba med utveckling, både när det gäller att få individer att växa som personer och ledare/medarbetare men även se till att få en fungerande och presterande grupp vilket i slutändan är det viktigaste för att vi ska nå våra mål, nämligen vår personal, säger Tomas Ericsson.

 

–  Att få över Tomas hit till Corvara känns helrätt och jag är otroligt glad över vår rekrytering. Tomas kommer bidra med mycket och med hans engagemang och erfarenhet är jag mer än säker på att vi kommer fortsatt nå våra mål inom skadeservice i regionen, säger Jeanette Hedman, regionchef för region mitt.

 

Tomas Ericsson tillträder tjänsten som platschef den 14 augusti 2017.

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.