Veolia övertar Corvaras affärsområde Industriservice

Från och med den 1 september 2017 övertar Veolia Sweden Corvaras affärsområde Industriservice som består av tjänster inom industrirengöring, till exempel pannrengöring, kemisk rengöring och högtryckspolning.

Affärsområdena Riv- och Skadeservice kommer fortsatt att vara kvar i Corvara.

– Vi har gjort en strategisk genomlysning av verksamheten och kommit fram till att ett renodlat fokus på Riv- och Skadeservice är bästa vägen framåt för oss, samtidigt som vi ser att affärsområdet industriservice kan utvecklas på ett mycket bra sätt i Veolias regi, säger Fredrik Eliasson, koncernchef Corvara.

Veolia övertar kundavtal, medarbetare, lokaler och maskiner som tillhör affärsområdet Industriservice, och som utgår från 15 olika orter över hela Sverige. Du som är kund hos oss på Corvara kommer att få samma service som tidigare samt möjligheten att dra nytta av Veolias kompetens inom energi, vattenbehandling och förädling av restprodukter.

Har du några frågor?

Vänligen kontakta gärna Fredrik Eliasson, koncernchef Corvara, 0706-785 648, fredrik.eliasson@corvara.se

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.