Vi ställer ut på Styrelsemässan 9 nov i Uppsala

Styrelsemässan är den största eftermiddags-/kvällsmässa som arrangeras i Sverige för bostadsrättsföreningar och leverantörer

Träffa våra experter inom skadeservice på Styrelsemässan i Uppsala som är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar.

När olyckan är framme behöver du en stabil samarbetspartner som kan ta itu med skadorna, och det per omgående. Vi på Corvara  har expertis och utrustning för att ta hand om allt från brand och vattenskador, samt restvärdensräddning. Vi kan även hjälpa till med rivning, olje-, lukt- och mögelsanering.

Vi är skadedjurens värsta fiende och kan sanera miljöfarligt material som asbest och PCB. Vill du även att vi tar hand om löpande fastighetsskötsel med uppgifter som fasadtvätt, filterbyte eller taksnöskottning så ordnar vi det.

Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för ser vi till att genomföra varje projekt noggrant, säkert och miljöriktigt. Bland våra nöjda kunder finns bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag i hela landet. Självklart har vi avtal med flertalet av de stora försäkringsbolagen.

 

Ta chansen och kom förbi vår monter så berättar vi mer om vilka lösningar vi kan erbjuda er bostadsrättsförening

 

Läs mer om Styrelsemässan här >>>

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.