Affärsidé

Corvara Industri- och skadeservice AB ska genom teknisk kompetens, goda relationer och stort kundfokus tillhandahålla marknadens mest kostnadseffektiva lösningar inom industri- och skadeserviceområdet.

Vision
Corvara Industri- och skadeservice AB skall vara Nordens ledande aktör inom industri- och skadeservice.

Affärsidé
Corvara Industri- och skadeservice AB skall genom teknisk kompetens, goda relationer och stort kundfokus tillhandahålla marknadens mest kostnadseffektiva lösningar inom industri- och skadeserviceområdet.

Strategi
Att genom organisk utveckling och förvärv utveckla Corvara Industri- och skadeservice AB tjänsteerbjudande och geografiska täckning, samt att genom en företagskultur med stark entreprenörsanda göra Corvara Industri- och skadeservice AB till en kreativ plattform för branschens mest framstående individer.

Våra värderingar

På Corvara agerar vi enligt våra tre värderingar.

Enat Ansvar för resultatet
Vi tar ansvar för kvalitet, miljö och säkerhet i alla delar av uppdragen. Målet är att du som kund alltid ska vara nöjd med de tjänster vi utför åt dig.

Entreprenörskap i hela affären
Vi har ett starkt kundfokus, hög tillgänglighet, stor flexibilitet, ständig metodutveckling och en effektiv organisation.

Personligt engagemang i varje uppdrag
Vi bygger goda långvariga kundrelationer och verkar för ett internt klimat som skapar möjligheter för individen.

Genom att alltid verka enligt dessa tre värderingar blir vi en mervärdesskapande partner för våra kunder.

 

2011-12-05

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.