Håltagning

Håltagning är ett brett område som nyttjas vid både ROT-jobb och nybyggnation. De vanligaste metoderna är borrning och sågning i betong, tegel och granit.Vi erbjuder borrning och sågning i de flesta material med kostnadseffektiva metoder. Arbetet omfattar allt från små servicejobb till stora entreprenader.

Det kan vara cirkulär håltagning för t.ex. ventilation, rör och el. Dimensioner mellan 20-1000mm går att utföra i både vägg och valv. Sågning utförs vid större öppningar i vägg och valv för t.ex. nya dörrar/fönsteröppningar, hisschakt, trappor och rännor för rör. Även sågning i grova konstruktioner kan utföras med vajersågning. Håltagningen utförs oftast med hjälp av kylvatten, men kan i vissa fall utföras med torra metoder.

Vi använder oss av den senaste utrustningen för att måna om både arbetsmiljö, kvalitet och effektivitet. Vi ansvarar för allt från anbudslämning, kostnadsförslag, till utförande och uppföljning av arbete med erfaren personal i samtliga led. Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är ledord i vår verksamhet.

För mer information kontakta:
Johan Brandt
Arbetschef – Håltagning
Mobil. 070 – 254 55 94
johan.brandt@corvara.se

Vi finns nära dig

30 kontor i hela landet och över 670 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.