Administratör till Corvara i Malmö

Vill du arbeta i bred roll som är nära kärnverksamheten och samtidigt gillar siffror, system och struktur? Då ska du söka tjänsten som administratör i Corvara Malmö.

Corvara Skadesanering AB är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat på kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Vi utför sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag.

Vår vision är att ge våra kunder god service och hög kvalitet på alla tjänster vi utför. Det kan vi göra tack vare en modern och välanpassad maskinpark. Och framför allt – tack vare våra välutbildade och engagerade medarbetare.

Corvara har en positiv utveckling i branschen och upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför förstärka vårt team i Malmö.

Vi söker en person som har några års erfarenhet av att arbete med ekonomi och administration. Du kommer att arbeta på ett avdelningskontor där merparten av kollegorna arbetar i den dagliga driften. Din roll är att vara ett nära stöd till verksamheten och platschefen. Du är en person som skapar struktur och ordning och reda. Närmaste chef är vår platschef och placeringen är på kontoret i Malmö. Du kommer att ha kollegor i motsvarande roll på andra kontor i landet som du har ett nära samarbete med.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande. Förutom ekonomihantering så tar du emot samtal och ärenden från våra kunder. Du gör även löpande fakturering och daglig tidrapportering. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att:

  • Arbeta självständigt
  • Fatta beslut och få andra att följa dem
  • Ärendehanteringssystem, vi arbetar i Meps/In4mo
  • Ekonomisystem
  • Van datoranvändare

Personliga kompetenser:

  • Kan arbeta både i team och ensam
  • Fångar uppgifter som faller mellan stolarna
  • Tar egna initiativ
  • Drivs av att skapa förbättringar

Vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Dock senast 5 juli 2019.

Välkommen att skicka din ansökan till Åsa Hildingsson, asa.hildingsson@crendo.se

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Hildingsson.

Vi finns nära dig

10 kontor i hela landet och över 150 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.