Asbestsanerare/Sanerare till Lännakontoret 

Vi söker ett antal Asbestsanerare/Sanerare med placering i Länna, söder om Stockholm. Välkommen med din ansökan!
Corvara är en av Sveriges ledande aktörer inom skadeservice och sanering med cirka 150 medarbetare fördelat kontor över hela landet. Vi har en stark specialistkompetens inom våra verksamhetsområden. Sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt fastighetsservice.
Corvara ingår tillsammans med sitt systerbolag Crendo Fastighetsförvaltning AB i den skandinaviska koncernen SSG AS. Crendo tar hand om fastigheten och hyresgästerna på bästa sätt och  erbjuder ekonomisk- och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, vitvaruservice och konsulttjänster.

Vi växer och utökar ständigt vår verksamhet och vi söker nu:

Asbestsanerare/Sanerare till Lännakontoret 
Tillsvidareanställning.

Om tjänsten

Vi är i behov av nya medarbetare, i nuläget ett antal asbestsanerare/Sanerare till vårt kontor beläget i Länna med placering söder om Stockholm. På kontoret är vi ca 30 medarbetare som arbetar i olika roller med ett personligt engagemang i varje uppdrag och ett enat ansvar för resultatet.
Vår vision är att ge kunden god service och hög kvalitet på alla tjänster vi utför.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rivning, sanering, asbestsanering och problemlösning.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med olika typer av skador inom brand och vatten, asbestsanering. Du kan också ha erfarenhet av arbete i stor och tung industri.
Då vi i vår verksamhet möter människor som drabbats av skador i sitt hem, så krävs det du är respektfull i möte med din omgivning. Du är också ansvarsfull, lösningsorienterad och gillar att jobba fysiskt.

Kravprofil Asbestsanerare

• Körkort B
• Erfarenhet från branschen och asbestutbildning är ett krav.
• Svenska i tal och skrift.

Kravprofil Sanerare

• Körkort B
• Erfarenhet inom sanering och rivning eller lösöreshantering är meriterande
• Svenska i tal och skrift

Vi erbjuder

I Corvara tar vi ansvar för kvalitet, miljö och säkerhet i alla delar av uppdragen. Vi har ett starkt kundfokus, hög tillgänglighet, stor flexibilitet, ständig metodutveckling och en effektiv organisation. Vi bygger goda långvariga relationer och verkar för ett internt klimat som skapar möjligheter för individen.

Vill du fortsätta växa och utvecklas med oss?

Välkommen med din ansökan eller om du har frågor om tjänsten så kontaktar du Tomas: tomas.ericsson@corvara.se 
Märk vilken tjänst du söker i rubriken.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi finns nära dig

10 kontor i hela landet och över 150 medarbetare. Vi har resurser att utföra stora uppdrag, och kan lätt omfördela våra resurser mellan våra olika kontor.